Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

JOIN US

AND SAVE THE PLANET

Möt Sanna – vår lager- & logistikchef

Hej!

Mitt namn är Sanna och jag är logistikchef på GIAB.
Född och uppvuxen i Blekinge. Strax efter min student 2009 flyttade jag till Oslo, där min karriär tog fart. Varför det blev just logistik är egentligen ren slump. Jag hade som ung planer att jobba med marknadsföring eller turism och skulle bara arbeta utomlands i några månader. Jag märkte ganska snabbt att jag har en bra förmåga att lösa saker på ett genomtänkt och effektivt sätt. Det var just dem förutsättningar jag fick i Norge och mitt intresse för logistik och e-handel utvecklades och jag visste då att det var det jag ville hålla på med. Hårt arbete resulterade i att jag blev ansvarig för olika logistikfrågor och den dagliga produktionen för ett medelstort bolag inom detaljhandeln i Norge…

Läs mer…

 Logo

Möt Antonia – vår produktionsstjärna

Hej!

Mitt namn är Antonia och jag arbetar i Godsinlösens Produktionsteam.

Jag är en glad och ambitiös tjej som oftast lyckas sprida min positiva energi på andra människor, vilket jag ser som en av mina bästa egenskaper.

Efter att jag tog studenten från Thoren Business School där jag studerade Ekonomi med inriktning Marknadsföring blev jag direkt erbjuden jobb i en klädesbutik som heter Bikbok.
Detta var en perfekt arbetsplats för 19-åriga mig som älskar att träffa nya människor och har en stor drivkraft att hjälpa människor.
Jag har ett litet extra öga för mode men det stora intresset ligger egentligen i att arbeta med människor och därav tyckte jag att det var väldigt roligt att arbeta mitt i centrala Malmö…

Läs mer…

 Logo

Möt Matilda – vår hållbarhetschef

Hej!

Jag heter Matilda Jarbin och är Hållbarhetschef på GIAB. Som hållbarhetschef ansvarar jag för GIABs hållbarhetsarbete och våra hållbarhetsrapporter till våra kunder men jag är också delaktigt i GIABs strategiska arbete framåt. En stor del av min tid lägger jag på att föreläsa om GIAB och cirkulär ekonomi. Jag är också ansvarig för affärsområdet GIAB konsulting. Jag har en master i Miljövetenskap med fokus på klimatstrategiskt arbete och har tidigare arbetat som miljökonsult.

Jag brinner verkligen för klimatfrågan så jag är väldigt glad och stolt över att arbeta på ett klimatpositivt bolag vars affärsidé bygger på cirkulär ekonomi och hållbarhet är en del av vår kärnverksamhet. Mitt bästa hållbarhetstips är placera dina pengar i hållbara afonder och aktier samt att dra ned på din konsumtion. Köp saker som du verkligen behöver och shoppa begagnat! 

 Logo

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster.