Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

Hej!

Mitt namn är Antonia och jag arbetar i Godsinlösens Produktionsteam.

Jag är en glad och ambitiös tjej som oftast lyckas sprida min positiva energi på andra människor, vilket jag ser som en av mina bästa egenskaper.

Efter att jag tog studenten från Thoren Business School där jag studerade Ekonomi med inriktning Marknadsföring blev jag direkt erbjuden jobb i en klädesbutik som heter Bikbok.
Detta var en perfekt arbetsplats för 19-åriga mig som älskar att träffa nya människor och har en stor drivkraft att hjälpa människor.
Jag har ett litet extra öga för mode men det stora intresset ligger egentligen i att arbeta med människor och därav tyckte jag att det var väldigt roligt att arbeta mitt i centrala Malmö.

I ung ålder hittade jag min stora passion i livet som är dans. Efter bara något år blev jag erbjuden att arbeta extra på kvällarna som danslärare och detta har jag gjort sedan dess. Jag är inne på mitt sjätte år som danslärare och jag älskar allt med det. Dansen är en del av mig och jag har haft stor nytta av det i livet. Det har gett mig stor kunskap inom ledarskap och pedagogik vilket jag tycker är två viktiga faktorer då jag tror att den bästa problemlösaren ligger i hur man hanterar en situation.

Efter några år på Bikbok bestämde jag mig för att inrikta mig mer på barn och ungdomar samt ledarskap. Jag blev anställd som mentor på en grundskola i Malmö där jag bland annat undervisade elever med särskilda anpassningar. Det bästa med arbetet var helt klart att se tacksamheten i mina elevers ögon dagen dom alla stod med betygen i handen och skulle ta ett steg närmare vuxenlivet.
Det finns ingen bättre känsla än att stolt kunna säga att man uppnått sina mål, små som stora!

När mina elever slutade grundskolan och begav sig till ett nytt kapitel i livet så kände jag att jag behövde detsamma. Jag ville göra något nytt, något jag inte gjort förr.
Så när min kära vän Emilia Nilsson föreslog att jag skulle söka jobb på Godsinlösen så tvekade jag inte en sekund! Jag älskar att utmana mig själv, utmaning leder till utvecklig!

Mitt bästa hållbarhetstips är att börja arbeta på GIAB där du får vara en del av en verksamhet som alltid strävar efter att arbeta så hållbart som möjligt. Överallt pratas det om miljöfrågor, klimatförändringar och vad vi kan göra för ett mer hållbart samhälle? GIAB och hållbarhet går hand i hand!