Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

Hej!

Mitt namn är Sanna och jag är logistikchef på GIAB.
Född och uppvuxen i Blekinge. Strax efter min student 2009 flyttade jag till Oslo, där min karriär tog fart. Varför det blev just logistik är egentligen ren slump. Jag hade som ung planer att jobba med marknadsföring eller turism och skulle bara arbeta utomlands i några månader. Jag märkte ganska snabbt att jag har en bra förmåga att lösa saker på ett genomtänkt och effektivt sätt. Det var just dem förutsättningar jag fick i Norge och mitt intresse för logistik och e-handel utvecklades och jag visste då att det var det jag ville hålla på med.

Hårt arbete resulterade i att jag blev ansvarig för olika logistikfrågor och den dagliga produktionen för ett medelstort bolag inom detaljhandeln i Norge.

Parallellt med mitt arbete har jag också studerat många kurser inom just logistik men har också genomfört kurser i bland annat marknadsföring och databaser.

2019 bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Sverige och jag kom i kontakt med GIAB första gången under sommaren. Jag blev imponerad över den cirkulära hanteringen av de olika processerna i bolaget. Jag är väldigt stolt att få vara en del av teamet och att arbeta med något som är så betydelsefullt för klimatet och miljön. Här händer det nya saker varje dag och det känns som GIABs affärsmodell ligger precis rätt i tiden.

Mitt bästa hållbarhetstips är nog att undvika impulsköp –det är aldrig en bra deal om du inte har användning för det!