Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

GIABs VD utsedd till Årets manliga stjärnskott på Entrepreneur of the year

Årets manliga stjärnskott region Syd

Christian Jansson Godsinlösen Nordic AB

Den 12e november gick Entrepreneur of the year region syd av stapeln på Malmö Opera. GIABs VD tog hem priset som Årets manliga stjärnskott och går nu vidare till den nationella finalen i Stockholm!

Motivering:

Christian Janssons filosofi är att allt går att göra lite bättre. Oavsett vad han satsar på eller investerar i är målet alltid att göra det bättre och större än tidigare. Saker ska växa och det gäller såväl bolag och kapital som medarbetare och relationer. Under sina 25 år som entreprenör har Christian startat flera företag i olika branscher. 2012 gav han sig in i hållbarhetsbranschen med företaget Godsinlösen Nordic. Företaget hjälper andra företag att komma igång med cirkulär ekonomi för att få ner sina kostnader och spara på miljön. Affärsidén är att omvandla avfall till ekonomiskt värdefulla resurser. Tillsammans med försäkringsbolag har Christian utvecklat cirkulär skadereglering. Skadade produkter från olika försäkringsärenden samlas in, tas till vara och ersätts med reparerade. Godsinlösen hanterar även reklamationer från transportbolag och e-handel. Varor som är brukbara, men som inte kan säljas i den ordinarie detaljhandeln säljs i Godsinlösens butik Returhuset eller via nätet.

Om Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Tävlingen startade i USA 1986 och i Sverige började utmärkelsen delas ut 1995. Det är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som med tydliga visioner och goda ledaregenskaper bygger upp framgångsrika företag. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i fler än 140 städer i fler än 60 länder. En oberoende jury bedömer entreprenörerna efter kriterierna entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande. Vid de regionala finalerna och vid den nationella finalen i Sverige utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott och Årets manliga stjärnskott. SEB delar också ut priset Bästa internationella tillväxt i egenskap av huvudsponsor för EY Entrepreneur Of The Year.