Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

GIAB vinner Sparbanken Skånes näringslivspris för Entreprenörskap

Den 21 november var det dags för Lunds Framtidsdag. Nytt för i år var Sparbanken Skånes utdelning av näringslivspriset 2019 för Entreprenörskap respektive Intraprenörskap. Vi är grymt glada över att GIAB fick ta emot Sparbanken Skånes Entreprenörspris med motiveringen:

 

”Godsinlösen Nordic AB har med en genomtänkt strategi inte bara bidragit till att etablera begreppet cirkulär ekonomi utan också omsatt det i goda affärer. Företaget är ett lysande exempel på att hållbarhet och lönsamhet kan gå hand i hand. I en värld där hushållande av jordens resurser blir allt viktigare, har entreprenörerna bakom Godsinlösen hittat en nisch där alla inblandade är vinnare”.

 

Förutom den fina utmärkelsen innebar vinsten även en prissumma på 150 000 kronor, varav en tredjedel kommer att skänkas till Hand in Hand Sweden för att stötta deras fantastiska arbete. Vi vill rikta ett stolt och mycket glatt tack till Sparbanken Skåne, vi vill även ge ett stort grattis till Vidinge i Teckomatorp som vann priset för Intraprenörskap!