Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

Studentmedarbetare sökes till konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker drivna och engagerade personer som vill ha ett arbete vid sidan av studierna.

Som konsult på GIAB kommer du att arbeta med olika uppdrag inom hållbarhetsområdet som tilldelas dig. Tjänsteutbudet är brett och omfattar främst att underhålla och bygga upp ledningssystem enligt ISO 14001 och 9001 men även uppdrag inom cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete. Tjänsten kan också innebära att du arbetar med GIABs interna hållbarhetsarbete. Du kommer att arbeta nära vår hållbarhetschef Matilda Jarbin som ansvarar för all konsulting på GIAB.

Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och skaffa dig arbetslivserfarenhet. Eftersom GIAB expanderar och växer kraftigt finns det möjlighet till fast anställning efter studierna.

Vi söker dig som:

Till denna tjänsten söker vi dig som är självgående, strukturerad och ansvarstagande. Arbetstiderna är väldigt flexibla och du har möjlighet att arbeta hemifrån. Att arbeta mot uppsatta mål och ta ansvar för dina arbetsuppgifter är en självklarhet för dig. Vidare har du lätt att etablera kontakter och är affärsinriktad.

 • Studerar på miljö & hållbarhet på högskolenivå med minst tre terminer kvar av studierna
 • Har god kunskap om ISO 14001:2015 (meriterande att även kunna 9001:2015)
 • Har god kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete
 • Har ett personligt, brinnande intresse för hållbarhetsfrågor
 • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
 • Är flexibel i din planering och kan kombinera studier och arbete
 • Är tillgänglig för arbete ca 20h/månad

Om Godsinlösen Nordic AB (GIAB)

GIAB är ett innovativt tillväxtbolag som implementerar processer och affärsmodeller i organisationer baserade på en cirkulär ekonomi. GIAB är experter på cirkulär ekonomi, återanvändning av produkter och returlogistik. Under de senaste tre åren har GIAB utvecklats till ett av Sveriges bästa exempel på hur den cirkulära ekonomins teori kan omsättas i praktiken. Där andra ser avfall och kostnader ser vi värdefulla resurser med hög affärspotential. Vi riktar oss primärt mot företag och organisationer som saknar kapacitet och förmåga att hantera sitt ”avfall” som värdefull resurs och som således måste hantera dessa resurser som en kostnad.

 

GIAB har utvecklat fyra affärsområden – GIAB Konsulting & Invest, Cirkulär godshantering, Cirkulär skadereglering och Returhuset. Samtliga är uppbyggda enligt principerna inom en cirkulär ekonomi.

Företaget grundades av Christian Jansson och Patrik Zalewski år 2013 och har vuxit till ett företag med drygt 50 anställda. Hela anläggningen med huvudkontor är placerad i Staffanstorp. Härifrån utgår våra hållbarhetskonsulter och ledning, vår försäljning via butiken Returhuset, tekniker och samt hela vår kundtjänst. Läs mer om oss på vår hemsida www.godsinlosen.se

Praktisk information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extraarbete ca 20h/månad
 • Lön: 135 kr/timme + semesterersättning.
 • Placering: Staffanstorp med möjlighet att arbeta hemifrån

Är du intresserad? Maila ditt CV samt personligt brev till Matilda Jarbin, matilda.jarbin@www.godsinlosen.se