Hi! Would you like to view this site as a private or a business customer?

Vad är en utbytesenhet?

En utbytesenhet är en återtillverkad telefon med likvärdig prestanda som en nytillverkad telefon. Enheten innehåller både fabriksnya och återbrukade delar. Utbytesenheten är inte en begagnad telefon utan en rekonditionerad enhet som har hanterats av Apples globala utbytesprogram. Det innebär att alla yttre komponenter inklusive batteriet är fabriksnya medan de inre delarna kan vara återbrukade. Delarna är alltid original och auktoriserade.

Då vi även jobbar med alternativa flöden kan en utbytesenhet också vara en återtillverkad telefon med likvärdig prestanda som en nytillverkad telefon. Enheten innehåller både fabriksnya och återbrukade delar.

 

Utbytesenheten är inte en begagnad telefon ni får tillbaka utan en återtillverkad telefon, rekonditionerad enhet

 

Utbytesenheten ni får av oss är alltid av samma modell som den telefon ni anmält till ert försäkringsbolag.

 

Är enheten ni anmält till ert försäkringsbolag under 12 månader gammal, tar utbytesenheten över originalgarantin från ursprungstelefonen. Är enheten ni anmält till ert försäkringsbolag över 12 månader gammal, har ni tyvärr ingen originalgaranti kvar. Däremot erbjuder vi alltid 3 månaders garanti för att bistå er med hjälp vid problem med utbytesenheten.

Tyckte du att informationen på den här sidan var användbar?

JA NEJ
Tack för din feedback!
Det var ett fel, försök igen.